Rozjeď si podnik


Nastal čas, kdy se ve vašem podniku dostáváte k otázce, jak na gastronomii?

Přemýšlíte, jak naložit s kuchyní, jak objednat suroviny, zorganizovat a vybavit kuchyni nebo vytvořit jídelní lístek? Pro tuto příležitost je tu náš profesionální šéfkuchař, který se za vás postará o vše, co je s moderní gastronomií spojeno. Přenechejte své starosti na nás a jen se kochejte, jak se vaše sny plní těmi nejhezčími kouzly moderní gastronomie.



Tento produkt zahrnuje:

Profesionalita šéfkuchaře, který se postará o vše od jídelního lístku přes výběr správného kolektivu až po vybavení a organizaci kuchyně. Minimální čas na přípravu otevření podniku po gastronomické stránce jsou tři měsíce konzultací, rad a asistence.

Cena se odvíjí od velikosti podniku a náročnosti požadavků klienta.

 
© 2009 Ondřej Koubek | Food Photography © Marek Neuman 2009 | vytvořil F&S