Návrat žen do kuchyně


Je to právě ta složitost a zdlouhavá úprava jídel, která vyhání všechny z kuchyně pryč do restaurací a rychlých občerstvení? Tomu může být konec. Nebojte se poznat novou stránku gastronomie.

Rychle, zdravě, jednoduše, moderně, krásně a se zálibou vytvářet gastronomii, která vás zase začne bavit a postará se o nový koníček a relaxaci. Náš šéfkuchař vás navštíví doma a pomůže vám vplout do tajů moderní gastronomie, vysvětlit jak správně, jednoduše a kreativně kombinovat jídla. Nebraňte se poznat, v čem skutečně spočívá moderní gastronomie.



Tento produkt zahrnuje:

a) jednoduché přípravy jídel za pomocí profesionálního kuchaře (příprava předkrmů, salátů, jednohubek, polévek či lehkých dezertů). Minimální čas kurzu je 3 hodiny, cena kurzu dle dohody náročnosti a počtu osob.

b) náročnější přípravy jídel za pomocí profesionálního kuchaře (příprava teplých salátů, příloh, náročnějších polévek, různých druhů mas a ryb či výroba dortů a restauračních dezertů). Minimální čas kurzu je 6 hodin, cena kurzu dle dohody, náročnosti a počtu osob.

 
© 2009 Ondřej Koubek | Food Photography © Marek Neuman 2009 | vytvořil F&S